11 авг. 2007 г., 15:57

Сънчова песен 

  Поэзия
783 0 6

Палавите очички,

с блясък хитър в зенички,

вечерта ги обори,

и надви ги умора...

Устнички се усмихват

и най-после притихват,

мигличките отплуват,

приказен сън сънуват...

Грейва мир на лицето,

Бог да пази детето!

© Дидислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??