22 ene 2006, 22:40

СЪНЕНО НЕБЕ 

  Poesía
696 0 4
Под завивките с теб лежим
и мечтите си на глас редим.
Много по-красиво е така
да посрещнем двама утринта.

Всеки допир е един копнеж
няма нужда даже и от жест.
Всичко в нас прелива от любов
след една дъждовна лятна нощ.

Сънено небето е сега
в цветни краски идва и деня
и улавяме с теб онзи аромат,
който ни изпълва с нов заряд.

И когато пак се съберем
и един на друг се отдадем
сред онези ранни часове
ще познаем своето небе.

© Даниел Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • КАТО ПЕСНИЧКА Е..
  • А на мен ми допада ,това че много ясно си изразяваш чувствата и се осеща топлотата и нежността на любовта.
  • Супер романтично браво!
  • страхотно е!и е много оптимистично,а това ми допада
Propuestas
: ??:??