11 nov 2008, 20:26

Сънища 

  Poesía » De amor
1088 0 2


Влизам в съня ти
и тази нощ
без думи дори.
Не мога да опиша
колко хубава си.
Заминавам.
Няма да остана.
Навлизам в моя сън.
Защото знам, че чакаш.
Тихо е навън!

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??