След думи-ласки тръгва си ноща,
и слънцето във утрото се смее,
събуден съм, но искам да заспя,
и да сънувам вишните в цветчета бели,
тревичките са в капчици роса,
не е роса, сълзици са стаени,
в мъката на моята душа,
със трепети-любовни напоени...
Да тръгвам ли... почакай,
още спя...в съня съм буден...
и искам да сънувам,
за полета... за твоята мечта,
в съня ти,
страстен,
ние да се любим...
© Александър Todos los derechos reservados