Сънища разказват ми за тебе.
Как света изпълваш със магийност.
Как усмихваш небесата денем,
а в нощите си звездна... и стихийна.
Облаците зрели как разплакваш,
щом почувстваш, че пръстта под теб е жадна.
Как я милваш със небесните си капки,
ходилата ти живота как възраждат.
Разказват ми как утринно разпяваш птици,
и сънен небосвод с дъги подпираш.
Как по слънчогледови главици
името си пролетно гравираш.
И още как копнежните си длани
далечно си протегнала към мене.
Как си мойто древно завещание.
Как очакваш тебе да намеря.
Сънища за тебе ми разказват
и дори ми обещават да те имам.
Слънчев лъч в леглото се прокрадна.
Хубаво е с теб да се развивам!
© Деян Димитров Todos los derechos reservados
Хубаво е с теб да се развивам!"
Майстор си!!!