24 sept 2005, 10:01

Сънно 

  Poesía
612 0 1

Пак сънувам, а вън
сиви врани кълват тишината.
Мисли пода метат
и години търчат наобратно.
Есен... Дългия сън,
пак почиства душата ранима.
Много мръсна е тя
затова ще потрябват години.
Разтварям се в мрак.
Без звезди, луна и простор.
После бял като сняг,
разтопявам се в пролетен двор.

Възкръсвам тогава,
младенец, непорочен и земен.
Любовта опознавам
и превръщам се в Ангел и Демон.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??