Бяхме в нашия дом.
Ти – в едната стая,
а аз – в другата.
Бях се унесла,
сънувах себе си с някой друг,
с някой непознат,
в нашия дом.
Беше ми някак топло
и някак уютно.
Изплаших се и избягах.
Събудих се,
ти си в другата стая,
а аз стоя близо до печката...
© Ивелина Павлова Todos los derechos reservados