17.12.2016 г., 22:15 ч.

Съновидение 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
563 0 0

Бяхме в нашия дом.

Ти – в едната стая,

а аз – в другата.

 

Бях се унесла,

сънувах себе си с някой друг,

с някой непознат, 

 в нашия дом.

Беше ми някак топло

и някак уютно.

 

Изплаших се и избягах.

Събудих се,

ти си в другата стая,

а аз стоя близо до печката...

© Ивелина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??