Този сън не искам да забравя.
Със затворени очи ще си вървя.
Недей да спираш мойта вяра,
че мога да те видя пак в съня.
По-искрено е тъй да те обичам.
По-скъп ще бъдеш някак си така.
Ако знам, че мога на момента
да те забравя, махвайки с ръка.
© Теодорина Аначкова Todos los derechos reservados