Dec 5, 2011, 1:44 AM

Съновно 

  Poetry » Love
663 0 4

Този сън не искам да забравя.

Със затворени очи ще си вървя.

Недей да спираш мойта вяра,

че мога да те видя пак в съня.

 

По-искрено е тъй да те обичам.

По-скъп ще бъдеш някак си така.

Ако знам, че мога на момента

да те забравя, махвайки с ръка.

© Теодорина Аначкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??