5.12.2011 г., 1:44 ч.

Съновно 

  Поезия » Любовна
656 0 4

Този сън не искам да забравя.

Със затворени очи ще си вървя.

Недей да спираш мойта вяра,

че мога да те видя пак в съня.

 

По-искрено е тъй да те обичам.

По-скъп ще бъдеш някак си така.

Ако знам, че мога на момента

да те забравя, махвайки с ръка.

© Теодорина Аначкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??