18 feb 2008, 21:05

Сънувах 

  Poesía » De amor
1613 0 17
 

СЪНУВАХ

 

До днес сама живях.

До мен нямаше друг.

През живота сама вървях,

но се реших и спрях до тук.

 

В сънищата сладки те видях.

Рекох си: "Това е той."

И с все сили му изкрещях:

- Хей, поспри, постой!

 

Да го потърся тъй и не посмях,

но в сънищата станах веща,

за миналото не ридах,

но не вярвах и на случайна среща.

 

На пътя сама си бях

и рекох си: „Това е той."

Отминах бързо и със смях,

а той ми викна: „Хей, постой!"

© Диди Ф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??