18.02.2008 г., 21:05 ч.

Сънувах 

  Поезия » Любовна
1614 0 17
 

СЪНУВАХ

 

До днес сама живях.

До мен нямаше друг.

През живота сама вървях,

но се реших и спрях до тук.

 

В сънищата сладки те видях.

Рекох си: "Това е той."

И с все сили му изкрещях:

- Хей, поспри, постой!

 

Да го потърся тъй и не посмях,

но в сънищата станах веща,

за миналото не ридах,

но не вярвах и на случайна среща.

 

На пътя сама си бях

и рекох си: „Това е той."

Отминах бързо и със смях,

а той ми викна: „Хей, постой!"

© Диди Ф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??