22 dic 2007, 12:00

Сънувах ли те или бе до мене? 

  Poesía » De amor
992 0 29
 

 

Сънувах ли те или бе до мене?

Усещам нежността ти аз.

Омайват ме звезди небесни

и кадифения ти глас.

 

Ръцете ти тъй ласкаво ме ваят.

Не искам да се будя от съня...

милувките да стигат до безкрая

на моята изстрадала душа!

 

Събудих се, а теб те няма...

Пустинно ме прегръща утринта.

Постелята е тъй голяма...

къде ли се е скрила  радостта?...

 

© Криси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??