22.12.2007 г., 12:00 ч.

Сънувах ли те или бе до мене? 

  Поезия » Любовна
948 0 29
 

 

Сънувах ли те или бе до мене?

Усещам нежността ти аз.

Омайват ме звезди небесни

и кадифения ти глас.

 

Ръцете ти тъй ласкаво ме ваят.

Не искам да се будя от съня...

милувките да стигат до безкрая

на моята изстрадала душа!

 

Събудих се, а теб те няма...

Пустинно ме прегръща утринта.

Постелята е тъй голяма...

къде ли се е скрила  радостта?...

 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??