22 dic 2009, 9:50

Сънувай ме... 

  Poesía
573 0 1

Сънувай ме, Небе.

Достойна и щастлива

в твоите ръце.

От необятност дива.

 

Сънувай ме.

И чиста, и жестока

сред поройни дъждове.

И угнетена, и висока.

 

Сънувай ме.

И шарена, и бяла

върху твоето сърце.

И викаща, и няма.

 

Сънувай ме, Небе! -

белязано от мъдростта вековна

и кървящо, и убодено

от дързостта, човешката, греховна.

 

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "от дързостта, човешката, греховна."
    Хареса ми
Propuestas
: ??:??