13 feb 2006, 21:48

Съня ми 

  Poesía
782 0 1
Заспивам.
Но не искам да заспя,
защото ти ще си в съня.
И аз напразно отново
ще протягам ръка,
напразно отново
ще пророня сълза,
напразно отново
щи отроня усмивка,
но напразно.
Ти няма да ги видиш,
защото щи си далеч от мен.
Сега се съмва
и аз се събуждам,но
с трепет ще чакам да заспя,
защото ти ще си в съня.

© Габриела Данчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??