13 февр. 2006 г., 21:48

Съня ми 

  Поэзия
784 0 1
Заспивам.
Но не искам да заспя,
защото ти ще си в съня.
И аз напразно отново
ще протягам ръка,
напразно отново
ще пророня сълза,
напразно отново
щи отроня усмивка,
но напразно.
Ти няма да ги видиш,
защото щи си далеч от мен.
Сега се съмва
и аз се събуждам,но
с трепет ще чакам да заспя,
защото ти ще си в съня.

© Габриела Данчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??