29 oct 2009, 21:37

Сънят целува... 

  Poesía » Formas orientales
673 0 15

Сънят целува

миглите на вечността.

Страхът ревнува.

 

Бездомни рими

се прегръщат  със стиха.

Пълнолуние...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??