29.10.2009 г., 21:37 ч.

Сънят целува... 

  Поезия » Източни форми
681 0 15

Сънят целува

миглите на вечността.

Страхът ревнува.

 

Бездомни рими

се прегръщат  със стиха.

Пълнолуние...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??