8 oct 2019, 23:46

Съпреживяване 

  Poesía » Otra
589 0 0

Докосвам те и галят се душите.
Омайва ме енергията, чиста.
Наблюдавам те и ме изпълваш,
лицето и очите...
Жестовете също -
как се облизваш и мръщиш и радваш.
Красива си, чудесна и вълшебна.
Съпреживявам те, защото те обичам.
<3

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??