8 окт. 2019 г., 23:46

Съпреживяване 

  Поэзия » Другая
590 0 0

Докосвам те и галят се душите.
Омайва ме енергията, чиста.
Наблюдавам те и ме изпълваш,
лицето и очите...
Жестовете също -
как се облизваш и мръщиш и радваш.
Красива си, чудесна и вълшебна.
Съпреживявам те, защото те обичам.
<3

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??