2 mar 2011, 20:39

Сърце 

  Poesía » Otra
462 0 0

Плачи, плачи, мое мило бедно сърце!

Нямаш утеха - тихо!

Нямаш любов!

Чисто е небето, но слънцето не грей.

Бяло е морето, но е застинало в лед.

 

 

Тихо, тихо плачи!

Тъгуваш, нали?

Тревожност, уплаха и страх -

те са се впили във тебе.

Те са те ранили,

те са те убили - ти си обвито

от срам. Мъчно ти е, нали?

Тихо, тихо плачи...

© Натали Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??