Не убивай сърцето ми с ръцете си.
Не ми обръщай гръб.
Аз исках само - слънцето да си ти.
Да ме будиш сутрин рано,
да галиш косите ми,
да чувствам устните ти и да съм в рая,
а не в ада,
където те няма.
Няма я и усмивката ти.
Там са само сълзите ми...
Само аз знам как ми липсват очите ти,
когато съм сама
и когато теб те няма.
© Калина Норшаян Todos los derechos reservados