Nov 2, 2013, 12:45 PM

Сърце 

  Poetry » Love
555 0 0

Не убивай сърцето ми с ръцете си.

Не ми обръщай гръб.

Аз исках само - слънцето да си ти.

Да ме будиш сутрин рано,

да галиш косите ми,

да чувствам устните ти и да съм в рая,

а не в ада,

където те няма.

Няма я и усмивката ти.

Там са само сълзите ми...

Само аз знам как ми липсват очите ти,

когато съм сама

и когато теб те няма.

© Калина Норшаян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??