5 jul 2019, 21:25

Сърце 

  Poesía » Otra
552 3 1

Не ме предавай сърце,
Само ти ми остана
Болката е силна, но недей
Не се предавай.

Вярвай, че ще дойде хубав ден,
Като светлина силно озарен
В живота няма лесно, но поне
Бъди силно мое сърчице.

Времето минава ли минава,
Живота е един кръговрат,
Но дори сами накрая,
Ще се борим до безкрай!

Дано не ме предадеш и ти сърце,
Нали ти казах ти едничко ми остана
Болката ще е много силна,
Но недей не ме предавай!



 

© Десислава Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • “Само ти сърце, си ми приятел,
    само ти не ми изневери” - в изпълнение на Оркестър без име 😊, за по-старите тук 😉.
    Деси, момиче младо, светът е твой, а животът за теб едва сега започва! Обичай!
Propuestas
: ??:??