8 dic 2006, 16:21

Сърце 

  Poesía
668 1 6
Сърцето не е роб без воля, не се приучва да тупти, не му се нрави чужда роля. Сърцето иска да лети! А аз, аз знам, че го владея, но съм наивен господар - само сърце не може да живее, най-много се нуждае от другар. И винаги щом кажеш: "То е мое" напук сърцето в друг ще вижда свят. Не се лъжи - физически е твое, но границите ти не го ловят. Сърцето иска да се смее, не му се нрави чужда роля, не се пречупва, а живее свободно и по своя воля!

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??