Това е полетът на тези птици. В онази - нашата минорна песен.
Две истински печал - зеници. Две стръкчета фалшива плесен.
Две пагубни следи - години. Две болести в съня ни грешен.
Тук вярата е само в синьо. Тук изходът е вечно днешен.
А има ли живот насила? В смъртните криле на Дявол.
Ти себе си сега ранила. От сянката напразно бягаш.
И дланите в сълзи - коприна. И мъката на всеки спомен.
През музика на струни - лира. В душите си така се молим.
Но това е полетът на тези птици. В онази - нашата минорна песен.
И търсиш щастие сред куп жълтици. А аз - любов. В сърце заместник!
© Аз Todos los derechos reservados