30 dic 2007, 22:07

сърцето 

  Poesía » De amor
517 0 2

Така сърцето ми остава

в плен на мрака и студа.

И чака те да дойдеш

с нежната си длан

да го докоснеш.

Да го освободиш,

да усети топлината

на твоята любов,

да види светлината

на твоите очи.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??