Dec 30, 2007, 10:07 PM

сърцето 

  Poetry » Love
494 0 2

Така сърцето ми остава

в плен на мрака и студа.

И чака те да дойдеш

с нежната си длан

да го докоснеш.

Да го освободиш,

да усети топлината

на твоята любов,

да види светлината

на твоите очи.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??