30 дек. 2007 г., 22:07

сърцето 

  Поэзия » Любовная
516 0 2

Така сърцето ми остава

в плен на мрака и студа.

И чака те да дойдеш

с нежната си длан

да го докоснеш.

Да го освободиш,

да усети топлината

на твоята любов,

да види светлината

на твоите очи.

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??