8 sept 2024, 7:42

Сърцето 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
134 1 0

Ти знаеш ли сърцето как боли, 

когато лъжеш го и лъжеш себе си.

Недей надява се, че бързо ще забрави

щом ти отново си го позволил.

И скрий го там дълбоко негде,

да страда и тихо да шепти,

защото знае, че само времето

ще му помогне отново да тупти.

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??