Ти знаеш ли сърцето как боли,
когато лъжеш го и лъжеш себе си.
Недей надява се, че бързо ще забрави
щом ти отново си го позволил.
И скрий го там дълбоко негде,
да страда и тихо да шепти,
защото знае, че само времето
ще му помогне отново да тупти.
© Петя All rights reserved.