20 dic 2011, 13:48

Сърцето ми 

  Poesía » Otra
570 0 4

 

Сърцето ми е разширено

и много често

ме боли.

Сърцето ми е наранено,

като жарава

в мен гори.

 

През колко битки то премина

и мъката

не го сломи.

Знам, скоро няма да изстина

сърцето ми,

щом тъй тупти.

 

Дали не казвам силни думи.

Дано ме ръси

кротък дъжд.

Дано не тресне гръм и буря,

да пламне силно,

изведнъж.

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??