21 abr 2015, 22:32

Сърцето ми е леко 

  Poesía » Versos blancos
624 0 0

Сърцето ми е леко днес.
Не усещам даже, че го нося.
А зад трагизма на нахапаните устни
крие се усмивка.

Аз вятър съм,
и гущер
и аромат на буря,
чадър забравен
и зноен пек.

Размиха се контурите ми днес.
И нямам рима,
само смътно чувство за ритмичност.
Денят за мен е писан.
И в песен се усмихвам.

© Яв Енчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??