21.04.2015 г., 22:32 ч.

Сърцето ми е леко 

  Поезия » Бели стихове
619 0 0

Сърцето ми е леко днес.
Не усещам даже, че го нося.
А зад трагизма на нахапаните устни
крие се усмивка.

Аз вятър съм,
и гущер
и аромат на буря,
чадър забравен
и зноен пек.

Размиха се контурите ми днес.
И нямам рима,
само смътно чувство за ритмичност.
Денят за мен е писан.
И в песен се усмихвам.

© Яв Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??