15 ene 2023, 10:34

Сърцето ми е твой поет 

  Poesía » De amor, Formas graves
684 4 8

В съня си теб да преоткривам

за всяко утре е надежда.

От любовта си се опивам

и утрото с живот проглежда.

 

От леност вяра ме извежда

с магично милата ръка

и моят дух за миг не свежда

стремеж пред тихата тъга.

 

Умът рисува те сега

с мечтанията си отново.

Какво, че вън вали снега -

в душата ми изгрява слово.

 

Сърцето ми е твой поет

прогонващ мрак, разтапящ лед.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??