Колко думи
летят за мен.
Пътешествията ми специални.
Подаряват ми романтични усещания.
Благодаря на всичките мисли
родили само за мен думи добри,
вълшебни, топли.
Благословен съм за думите.
Наслаждавам се и отдавам им се
сред природните чудеса на света.
Светлина, въздух,
цветове, съкровища
с доброта, човечност, нежност
окъпани.
Чисти, ухаещи на любовни спомени.
Тези думи са здравето,
щастието, късмета ми.
В моментите, когато са били за мен поднесени,
усмихвам се светло, красиво, свободно.
Подаръците ми истински, смислени, живи
както е сърцето,
очите с погледите ми благодарни.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados