13.08.2014 г., 15:15 ч.

Сърцето ми живо 

  Поезия » Любовна
665 0 1

Колко думи

летят за мен.

Пътешествията ми специални.

Подаряват ми романтични усещания.

Благодаря на всичките мисли

 родили само за мен думи добри,

вълшебни, топли.

Благословен съм за думите.

Наслаждавам се и отдавам им се 

сред природните чудеса на света.

Светлина, въздух,

цветове, съкровища

с доброта, човечност, нежност

окъпани.

Чисти, ухаещи на любовни спомени.

Тези думи са здравето,

щастието, късмета ми.

В моментите, когато са били за мен поднесени,

усмихвам се светло, красиво, свободно.

Подаръците ми истински, смислени, живи

както е сърцето,

очите с погледите ми благодарни.




                                                                                                                  Г.Ф.Т












© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • От стиха ти струи толкова много доброта и позитивизъм...вдъхновенията ти са уникално поднесени в стих.Поздравявам те!
Предложения
: ??:??