13 ago 2023, 9:40

Сърцето ми отлита при звездите 

  Poesía » De amor
391 2 6

Сърцето ми отлита при звездите
да търси среща с твоето сърце.
„Той беше ли при вас, звездици мили?
Остави ли за мене писъмце?“

 

Сърцето ми се влива във реките,
че те са път към твоето сърце.
Водите, напоени с мойта обич,
при тебе носят патешко перце.

 

Сърцето ми се пръсва по земята,
като глухарче щедро се пилее.
Но всяко семе знам, че ще поникне,
щом твойта свята обич го огрее.

 

***

to Matthew

© Trilby foxglove Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??