29 nov 2008, 10:18

Сърцето ми с теб 

  Poesía » De amor
1431 0 10

Сърцето ми с теб е песен на птиче,
душата ми пее от обич и нежност,
щом видя очите, които обичам,
зареждам се пак със мечти и копнежи.

Сърцето ми с теб е ромон на ручей,
бълбукащо дивно - от страст нажежено,
прелива във него това, че се случваш
и пак сме едно, и спряло е времето.

Сърцето ми с теб е нежния вятър,
докоснал душата ти с топла магия,
долавящо всяко нежно дихание,
понесло и двама ни в чудна стихия.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??