Nov 29, 2008, 10:18 AM

Сърцето ми с теб 

  Poetry » Love
1440 0 10

Сърцето ми с теб е песен на птиче,
душата ми пее от обич и нежност,
щом видя очите, които обичам,
зареждам се пак със мечти и копнежи.

Сърцето ми с теб е ромон на ручей,
бълбукащо дивно - от страст нажежено,
прелива във него това, че се случваш
и пак сме едно, и спряло е времето.

Сърцето ми с теб е нежния вятър,
докоснал душата ти с топла магия,
долавящо всяко нежно дихание,
понесло и двама ни в чудна стихия.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??