Денят ми очертан от дива врява
и пъстри политически осанки,
назад в сърцето някъде остава
с разцъфнали минути като гранки.
Навътре е денят и разсъблечен
от тежест с политическата скука,
върви към вечността – добър, сърдечен,
със слънцето ме гали – още тука.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados