May 22, 2022, 10:06 PM

Сърдечен ден 

  Poetry
226 1 5

Денят ми очертан от дива врява

и пъстри политически осанки,

назад в сърцето някъде остава

с разцъфнали минути като гранки.

 

Навътре е денят и разсъблечен

от тежест с политическата скука,

върви към вечността – добър, сърдечен,

със слънцето ме гали – още тука.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??