22 мая 2022 г., 22:06

Сърдечен ден 

  Поэзия
224 1 5

Денят ми очертан от дива врява

и пъстри политически осанки,

назад в сърцето някъде остава

с разцъфнали минути като гранки.

 

Навътре е денят и разсъблечен

от тежест с политическата скука,

върви към вечността – добър, сърдечен,

със слънцето ме гали – още тука.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??