Сърничката нали си е кокетка,
от мъничка е мажоретка.
С помпони или с батон,
с ботушки и с пилотка
в строя е със стегната походка.
Високо вдигнали главички
са мажоретките сърнички.
Засвирят ли оркестри по площади,
там маршируват мажоретки млади.
© Иван Иванов Todos los derechos reservados