25 ago 2013, 17:05

Със нежност... на шега 

  Poesía » De amor
653 0 4

 

Измисли ме. Създаде ме със нежност.

Без упражнения. Без чернова.

Получих ти се както ме поиска.

В реалност ме превърна - от мечта.

 

Извая ме. Направи ме красива.

С палитра от емоции ми подари живот.

Накрая сложи ми сърце ранимо

и ми измисли име...

Казвах се Любов...

 

С такова име можех ли да не обичам?

Но знаех... Нямах право на това,

защото беше ме измислил.

Със много нежност... на шега.

 

© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??