Сълзи ли?! Къде пък ги зърна?
Те са от щастие, далече от теб.
Крача с усмивка намерила себе си
и слънце ме следва и в есенен ден.
Не, не те лъжа! Изплаках те вече,
нямаш място в моя живот.
Мисли си за себе си, не и за мене,
и не, не сънувай оня епизод!
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados