Sep 21, 2008, 4:35 PM

Със сигурност 

  Poetry
422 0 5

Сълзи ли?! Къде пък ги зърна?

Те са от щастие, далече от теб.

Крача с усмивка намерила себе си

и слънце ме следва и в есенен ден.

 

Не, не те лъжа! Изплаках те вече,

нямаш място в моя живот.

Мисли си за себе си, не и за мене,

и не, не сънувай оня епизод!

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??