21.09.2008 г., 16:35 ч.

Със сигурност 

  Поезия
424 0 5

Сълзи ли?! Къде пък ги зърна?

Те са от щастие, далече от теб.

Крача с усмивка намерила себе си

и слънце ме следва и в есенен ден.

 

Не, не те лъжа! Изплаках те вече,

нямаш място в моя живот.

Мисли си за себе си, не и за мене,

и не, не сънувай оня епизод!

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??